top of page
auditorium-stilla-black-v1.jpg

Auditorium in Eindhoven

Bij Aequo Audio vinden we het belangrijk dat er bij het beluisteren van muziek een ‘transportatie’ plaatsvindt naar de plek waar de muziek is opgenomen. De emotionele boodschap die de muzikant overbrengt willen we voelen, en hoe kan dat nu beter dan bij het optreden zelf aanwezig te zijn? We willen een levensecht, haast tastbaar en intens moment creëren tussen de muzikant en de luisteraar. Zo écht mogelijk. Een stap verder dan alleen een holografische soundstage; de beleving van de emotie en waarbij ook alle atmosferische details worden prijsgegeven, vaak verborgen in de opname. 

Wij zijn pas tevreden als we ons direct bij het optreden aanwezig wanen. Als we geraakt worden door de echtheid en de emotionele boodschap met kippenvel voelen binnenkomen. We willen de live-dynamiek ervaren en een levensechte en meer dan ruimte vullende soundstage beleven. U kunt nu op afspraak komen ervaren hoe goed we daarin zijn geslaagd.

003-Square-72dpi.jpg
auditorium-collage-3c.jpg

U kunt met Tidal en Qobuz volop naar de door uw gewenste muziek luisteren. In overleg kunt u ook uw eigen apparatuur mee nemen om zo de synergie met de luidsprekers te ontdekken. 

Maak een afspraak

Bedankt voor uw bericht. We nemen spoedig contact met u op.

auditorium-closeup-1.jpg
auditorium-closeup-2.jpg
bottom of page